Online strategie

mountians

Online strategie

De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goed doordachte online strategie. Deze strategie dient voor elke onderneming op maat gemaakt te worden; de ene onderneming is immers de andere niet. Bij Bureau Vet streven we daarom altijd naar een geschikte online strategie op maat mét resultaat. Dat is jouw roadmap naar online succes!

Contact
“De juiste online strategie kan bepaald worden met behulp van een successie.”

Successie

De juiste online strategie kan bepaald worden met behulp van een successie. Tijdens deze successie gaan we in één of meerdere sessie(s) in op alle zaken die een rol spelen bij het bepalen van je (online) strategie. Denk daarbij aan het in kaart brengen van je missie, kernwaarden, KPI’s en doelstellingen. We bekijken je productaanbod, brengen samen je doelgroep(en) en de markt in kaart en bepalen zo je positionering. De besproken zaken in de successie kunnen worden gevangen in een gedegen (online) marketing- en projectplan waarin de online strategie volledig staat beschreven.

Meer over een successie

De doelgroep

Een belangrijke stap op weg naar een online strategie is de doelgroep bepaling. Daarvoor kun je gebruik maken van buyer persona’s. Deze buyer persona’s vormen een semi-fictieve vertegenwoordiging van je ideale consument die je bepaalt op basis van doelgroeponderzoek en kennis over je bestaande klanten. Het is een typische consument die wordt omschreven door middel van demografische gegevens, gedragspatronen, motivaties en doelen. Buyer persona’s geven je inzicht en richting en helpen je bepalen waar je op moet focussen tijdens de klantreis.

Meer over doelgroepanalyse

Meten is weten

Door succescriteria als KPI’s en doelstellingen te koppelen aan de juiste marketing metrics maak je internetmarketing meetbaar. Bureau Vet ontwikkelt samen met jou een op maat gemaakt statistiek dashboard waarmee je o.a. inzicht krijgt in wat je campagnes opleveren aan omzet, bezoek, conversie en in je meest waardevolle marketingbronnen. Met behulp van rapportages en analyses kan er worden bijgestuurd en geoptimaliseerd waar nodig. Zo halen we samen meer uit elke marketingeuro en streven we naar maximaal rendement van het online marketingbudget.

Meer over dashboards

Coaching en advies

Je online strategie is door allerlei factoren onderhevig aan verandering. Bij Bureau Vet zeggen we daarom altijd; online succes is geen sprint, maar een marathon. Met behulp van strategische coaching sessies kijkt Bureau Vet periodiek met je mee om zo optimalisatiemogelijkheden in kaart te brengen en je te adviseren op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zo krijg je advies op maat dat aansluit bij jouw doelstellingen, wensen en behoeften. Daardoor krijg je grip op je marketingstrategie en -acties en bepalen we samen de optimale route voor de komende periode.

Meer over coaching
“Bij Bureau Vet zeggen we altijd: online succes is geen sprint, maar een marathon. ”

Interesse?

Kom snel eens langs op ons kantoor in Boxmeer. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. De koffie staat voor je klaar!

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort