Inbound Sales: helpen in plaats van verkopen

Net zoals bij inbound marketing, draait het bij inbound sales om het centraal stellen van de klant. Elk gesprek wat je met een (potentiële) klant voert moet draaien om de klant, niet om jou of jouw product.

Bij Bureau Vet helpen we je bij de onboarding van het HubSpot CRM, richten we sales processen in, geven we inbound sales workshops en helpen we met HubSpot integraties (zoals Salesforce). Wil jij meer weten over Inbound Sales? Lees dan deze blog

Plan een call

Inbound Sales

"De traditionele manier van verkopen is verleden tijd. Haal meer resultaat met inbound sales"

Onze inbound sales diensten

Inbound sales is veelomvattend en kan grote impact hebben op je bestaande werkwijze. Probeer vooral niet om alles in één moment te veranderen, maar werk stapje voor stapje. Wij helpen jouw bedrijf bij onboarding, integratie van het HubSpot CRM en het optimaliseren van het salesproces. Daarnaast onboarding bieden we ook specifieke HubSpot trainingen aan. 

ballon
HubSpot CRM onboarding

We helpen je bij de onboarding van je HubSpot CRM. We stomen jouw HubSpot CRM account klaar voor het ontvangen, bewerken en analyseren van leads.

Lees meer over onze onboarding

scherm
Sales processen inrichten

Wij helpen je met het inventariseren van je huidige sales proces en gaan dit samen met jouw sales team optimaliseren en (her)structureren. Denk bijvoorbeeld aan het borgen van je Excel lead-lijsten in HubSpot, het creëren van dashboards, het borgen van de deals en het in lijn brengen van je marketing- en salesteam. 

praat
Inbound sales workshops

Wil jij jouw sales afdeling of sales proces naar een hoger level brengen? Wij hebben sales experts in huis die jouw salesteam begeleiden bij het sluiten van meer deals. Afhankelijk van de het type salesteam geven wij tevens workshops op maat. Bijvoorbeeld met als doel het verbeteren van de samenwerking tussen marketing en sales.

Lees meer over onze sales trainingen

content
HubSpot integraties

Werk je met een andere tool dan HubSpot voor je sales activiteiten (bijvoorbeeld Salesforce) en wil je deze tool behouden? Dan kijken we graag met je mee om je bestaande tools met elkaar te integreren, zodat de klantreis van jouw doelgroep volledig inzichtelijk wordt.

Lees meer over HubSpot integraties

Erik Verpoort

Meer weten over inbound sales?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in onze agenda. Wij bekijken vervolgens in een vrijblijvend gesprek waar Bureau Vet jou kan helpen.

Plan direct een afspraak in

Erik Verpoort - Eigenaar

Plan een call