Wij zijn HubSpot Elite partner

Inbound Sales: helpen in plaats van verkopen

Net zoals bij Inbound Marketing, draait het bij Inbound Sales om het centraal stellen van de klant. Elk gesprek wat je met een (potentiële) klant voert moet draaien om de klant, niet om jou of jouw product.

Bij Bureau Vet helpen we je bij de onboarding van het HubSpot CRM, richten we sales processen in, geven we Inbound Sales workshops en helpen we met HubSpot integraties (zoals Salesforce). Wil jij meer weten over Inbound Sales? Lees dan deze blog

Download de whitepaper

inbound-sales

"De traditionele manier van verkopen is verleden tijd. Haal meer resultaat met Inbound Sales"

Wat is Inbound Sales?

Wat verstaan we nou precies onder Inbound Sales? Bij Inbound Sales staat de klant centraal. Het verkoopproces wordt aangepast aan het aankoopproces van de klant. Dat betekent dat je pas met een potentiële klant in contact treedt, wanneer hij daar klaar voor is. Sterker nog: wanneer je Inbound Marketing-machine op de juiste manier functioneert, zal die lead met joú contact opnemen.


Download de whitepaper

Raket ruimte

Onze Inbound Sales diensten

Inbound Sales is veelomvattend en kan grote impact hebben op je bestaande werkwijze. Probeer vooral niet om alles in één moment te veranderen, maar werk stapje voor stapje. Wij helpen jouw bedrijf bij onboarding, integratie van het HubSpot CRM en het optimaliseren van het Sales-proces. Daarnaast onboarding bieden we ook specifieke HubSpot trainingen aan. 

ballon

HubSpot CRM onboarding

We helpen je bij de onboarding van je HubSpot CRM. We stomen jouw HubSpot CRM account klaar voor het ontvangen, bewerken en analyseren van leads.

Lees meer over onze onboarding

scherm-1

Sales processen inrichten

Wij helpen je met het inventariseren van je huidige sales proces en gaan dit samen met jouw sales team optimaliseren en (her)structureren. Denk bijvoorbeeld aan het borgen van je Excel lead-lijsten in HubSpot, het creëren van dashboards, het borgen van de deals en het in lijn brengen van je marketing- en salesteam. 

Training aanvragen

praatballon

Inbound Sales workshops

Wil jij jouw sales afdeling of sales proces naar een hoger level brengen? Wij hebben sales experts in huis die jouw salesteam begeleiden bij het sluiten van meer deals. Afhankelijk van de het type salesteam geven wij tevens workshops op maat. Bijvoorbeeld met als doel het verbeteren van de samenwerking tussen marketing en sales.

Boek deze training

content

HubSpot integraties

Werk je met een andere tool dan HubSpot voor je sales activiteiten (bijvoorbeeld Salesforce) en wil je deze tool behouden? Dan kijken we graag met je mee om je bestaande tools met elkaar te integreren, zodat de klantreis van jouw doelgroep volledig inzichtelijk wordt.

Lees meer over HubSpot integraties

Heb jij jouw Sales proces al in kaart gebracht?

Download de Sales Proces template

Implementatie Inbound Sales

Wanneer je met jouw bedrijf de Inbound Sales-aanpak in jouw organisatie wilt implementeren, dan is het van belang dat de marketeer en de verkoper elkaar begrijpen en duidelijke afspraken maken. Dit noemen we ook wel een Marketing & Sales SLA. Deze heeft tot doel om de kloof tussen de twee vakgebieden te dichten: ‘closing the gap’.

Training aanvragen

Van Marketing naar Sales:

‘closing the gap’

Marketing en Sales functioneren nog te vaak als twee aparte afdelingen binnen een bedrijf. Geen ideale situatie, want Inbound Sales begint bij marketing: de prospect antwoord geven op zijn vragen en hem helpen in het afleggen van zijn customer journey. Ergens in dat proces wordt een websitebezoeker, een lead, wordt dan een Marketing Qualified Lead en vervolgens een Sales Qualified Lead. En dat is het moment dat de prospect van marketing aan sales overgedragen wordt om op te volgen en te adviseren.

Lees meer over marketing & sales alignment

Group 60

Welke sales automation tool past het beste bij jouw organisatie?

In onze factsheet vergelijken we 5 sales automation tool. Benieuwd welke tool het beste bij jouw organisatie en sales doelstellingen past? Download dan direct de factsheet: 5 sales tools vergeleken.

Download de factsheet

Erik Verpoort

Meer weten over Inbound Sales?

Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in onze agenda. Wij bekijken vervolgens in een vrijblijvend gesprek waar Bureau Vet jou kan helpen.

Plan direct een afspraak in

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Plan een call