Wij zijn HubSpot Elite partner

Inbound Marketing

Wil jij verzekerd zijn van een solide stroom aan kwalitatieve leads? Met het inzetten van Inbound Marketing zorg je ervoor dat jouw potentiële klant jou vindt op het moment dat hij of zij je nodig heeft.

Wil jij graag starten met Inbound Marketing of weten hoe we jouw Inbound Marketing strategie kunnen optimaliseren tot een effectieve leadgenerator? Vraag dan hier informatie aan en we helpen je graag met je vraagstuk rondom je Inbound Marketing.

Start de inbound marketing quiz

Naamloos-4_INBOUND-1

“Inbound leads zijn 51% goedkoper dan outbound leads”

Vraag een workshop aan

Wat is Inbound Marketing?

Bij Inbound Marketing draait alles om het creëren en delen van waardevolle content en het helpen van jouw doelgroep in alle fases van de klantreis. Met de juiste aanpak realiseer je hiermee een exponentiële groei aan verkeer en leads. Wil jij meer weten over Inbound Marketing? Download dan de whitepaper 'alles over Inbound Marketing'

Download de whitepaper

Slim vectorobject-14

Onze Inbound Marketing werkwijze

Bureau Vet gaat voor jóuw online succes! Daarom starten we niet zomaar met een inbound marketing traject. Voordat we concreet aan de slag gaan met het creëren van waardevolle content volgen we de volgende werkwijze:

Bureau Vet - inbound marketing - werkwijze - fase 1 - Technische onboarding
Fase 1 | Technische onboarding
Heb je gekozen voor HubSpot? Dan zorgen wij er in de onboarding fase voor dat Hubspot optimaal is ingericht voor jouw situatie. Denk hierbij aan het koppelen van formulieren op je website en het inrichten van templates. Ook als je niet kiest voor HubSpot zorgen wij dat essentiële tools zoals Google services (denk aan Analytics en Google Search Console) goed zijn ingericht.
Bureau Vet - inbound marketing - werkwijze - fase 2 - kick-off workshops
Fase 2 | Kick-off workshops

Jij bent specialist in jouw vakgebied! Daarom willen we in deze fase in een uitgebreide workshop zo veel mogelijk leren over jouw business.  

Tijdens deze sessie stellen we samen vast:

  • Wie jouw buyer persona’s ofwel je ideale klanten zijn;
  • In welke markt zij zich bevinden;
  • Welke content, gericht op jouw buyer persona’s, al aanwezig is;
  • Wat we gezamenlijk willen bereiken met inbound marketing. Hierbij kijken we zowel naar jouw bedrijfsdoelstelling als de sales- en marketingdoelstellingen.
Bureau Vet - inbound marketing - werkwijze - fase 3 - Content mapping
Fase 3 | Content mapping
Daarna is het zaak om samen een richting te bepalen voor de eerste campagnes. Welke thema’s zijn belangrijk voor jouw (potentiële) klant? Hier gaan we niet zomaar op basis van onderbuikgevoel te werk. Integendeel! Na een uitgebreid zoekwoorden onderzoek wordt bepaald waar daadwerkelijk zoekvolume op zit. Anders gezegd: waar zoekt jouw ideale klant op en hoe kunnen we hier goed op inspelen? In een brainstormsessie met jullie team worden vervolgens de thema’s en topics bepaald.
Bureau Vet - inbound marketing - werkwijze - fase 4 - de eerste inbound campagne
Fase 4 | De eerste inbound campagne
Nu kunnen we echt beginnen! Het campagnethema is bepaald en de onderwerpen voor elke fase in de buyer's journey zijn ingevuld. Ready to rock & roll! De content wordt door ervaren copywriters geschreven en door het team van Bureau Vet online uitgerold en in de markt gezet.
Bureau Vet - inbound marketing - werkwijze - fase 5 - Meten is (z)weten
Fase 5 | Meten is (z)weten
In deze fase kijken we of de campagne werkt zoals we hadden voorspeld en of de vooraf gestelde doelstellingen zijn behaald. Er zijn binnen campagnes diverse optimalisaties mogelijk zoals het uitbreiden van blogs, het aanpassen van call-to-action buttons, analyse door middel van A/B testen, etc. Door non-stop te analyseren en te optimaliseren zorgen wij dat de kwaliteit van leads optimaal blijft en bovendien het aantal leads voor deze campagne zoveel mogelijk wordt vergroot. 

60% meer leads met de nieuwe website en onze Inbound Marketing strategie

Job Junier, marketing manager Elpress

Download het succesverhaal van Elpress

Inbound Recruitment

Inbound Marketing kan ook ingezet worden om nieuwe kandidaten voor jouw organisatie te werven in plaats van nieuwe klanten, dit noemen we Inbound Recruitment. Door middel van Inbound Recruitment wordt jouw organisatie gevonden door kandidaten en hoef jij zelf niet actief op zoek te gaan. 

Wil jij weten hoe je Inbound Recruitment in kunt zetten voor jouw organisatie? Lees hier meer.

Lees meer over inbound recruitment

Slim vectorobject-3

Wat zijn de kosten?

Door een veelzijdig team van online marketeers, technisch specialisten, webbouwers, designers en copywriters hebben we een ideale mix om de meest succesvolle inbound campagnes te ontwikkelen. Jouw online succes staat daarbij centraal!

Wij werken met een transparant 'Vet Succes Pakket'. Voor een vast bedrag per maand werken wij samen met jouw team aan de marketingdoelstellingen. Volledig flexibel, zonder lange en ingewikkelde contracten en volledig gebaseerd op strategie en doelstellingen.

Bekijk onze prijzen

Slim vectorobject-13

HubSpot - dé Inbound Marketing software tool

HubSpot, dé Inbound Marketing software, is de ideale tool om de Inbound Marketing strategie vorm te geven en het maximale uit online te halen. Het belangrijkste doel van HubSpot is om je bezoekers, leads én klanten in kaart te brengen zodat je jouw marketing- en salesteam zo efficiënt mogelijk kunt aansturen. Met een helder dashboard van al je online marketing- en sales-activiteiten zoals blogging, e-mail marketing, SEO en content marketing bevindt jouw volledige marketing workplace zich op één centrale plek.

Om die reden is het team van Bureau Vet, bestaande uit ervaren professionals, HubSpot Platinum Certified agency.

HubSpot demo aanvragen

Bureau Vet - Elite Partner HubSpot
Erik Verpoort

Benieuwd naar Inbound Marketing? 

Vraag vrijblijvend een belafspraak aan met Erik, eigenaar van Bureau Vet. Ontdek vervolgens samen wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie.

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Plan een call