Wij zijn HubSpot Elite partner

Leer alle tips en tricks in onze HubSpot training

Wanneer je voor HubSpot software kiest en de software is geïmplementeerd willen jij en je collega’s natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met het systeem. Naast de vele gratis online cursussen die HubSpot biedt, kun je er ook voor kiezen om een HubSpot training van Bureau Vet te volgen. 

Inbound marketing een duurzamen marketingstrategie

HubSpot training voor iedereen

Met de HubSpot trainingen ontdekken zowel beginnende als ervaren HubSpot gebruikers de mogelijkheden en kansen die de HubSpot software biedt. Wat kun je met de software, hoe richt je processen optimaal in en waar vind je de resultaten van je inspanningen; dit zijn onderdelen die onder andere aan bod komen tijdens een HubSpot training. Wij bieden een vijftal HubSpot trainingen aan: 

Training aanvragen

HubSpot CRM-training

De basis van de HubSpot software is de CRM Hub. Tijdens de CRM-training delen we met je hoe je het beste het CRM in kunt richten, hoe je contacten kunt beheren, nieuwe contacten kunt importeren, het CRM kunt opschonen en leren we je meer over de activiteiten op de tijdlijn van een contact. 

Training aanvragen

Bureauvet-vet-Inboundmarketing-inboundfilosofie-flyweel

HubSpot Marketing training

Tijdens een HubSpot Inbound Marketing training leer je meer over de Marketing Hub en het gebruik van deze Hub. Tijdens de training zoomen we aan de hand van een case in op de mogelijkheden van HubSpot op het gebied van email, social media, formulieren, landingspagina's, blogs, campagnes en automation. Deze training is ook interessant indien je een starter Marketing pakket hebt.

Training aanvragen

HubSpot Sales training

Hoe richt je het Inbound Sales proces van jouw bedrijf in, hoe volg je de voortgang van je deals, hoe koppel je taken aan medewerkers en hoe automatiseer je standaard stappen in het salesproces, enkele onderdelen die in de HubSpot Sales training naar voren komen. Daarnaast bieden we een scala aan specifieke sales training aan zoals een marketing & sales alignment en een goalsetting training. Bekijk ons complete aanbod.  

Lees meer over onze sales trainingen

HubSpot CMS-training

Is jouw website gebouwd in HubSpot CMS en wil jij zelf jouw website kunnen beheren dan is een HubSpot CMS training een goed idee. Tijdens een HubSpot CMS-training leer je hoe je in de basis je website kunt beheren en teksten, afbeeldingen en andere elementen het beste kunt plaatsen. Daarnaast nemen we je mee in de wereld van de CTA’s, het verkleinen van afbeeldingen en het redirecten.

Training aanvragen

HubSpot training op maat

Wil jij graag meer weten over een specifiek onderdeel van de HubSpot software? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten wat jouw uitdagingen zijn zodat wij een training op maat voor je kunnen maken.

Training aanvragen

Stage
Erik Verpoort

Wil jij meer weten over de HubSpot trainingen?

Laat het ons weten of plan direct een afspraak in mijn agenda. 

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Plan een call