Wij zijn HubSpot Elite partner

Hoogwaardige techniek als basis voor een snelle website

Bij Bureau Vet streven we er altijd naar om B2B websites op te leveren die voorzien zijn van hoogwaardige techniek. Dat geldt voor de functionaliteiten, de code, de CMS omgeving en de hosting van de website. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Wij zorgen er daarom voor dat jouw B2B website in de basis voorzien is van hoogwaardige technische elementen die bijdragen aan een betere positie in Google.

Informatie aanvragen

Slim vectorobject-6

"De techniek van je website heeft veel invloed op je resultaten in de zoekmachines."

Technisch hoogwaardige B2B websites met resultaat

Bureau Vet ontwikkelt resultaatgerichte B2B websites. Deze zitten qua gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en zoekmachine vriendelijkheid goed doordacht in elkaar. Of je nu op zoek bent naar het laten bouwen van een eenvoudige of uitgebreide website, de technische professionals van Bureau Vet zorgen ervoor dat je website technisch perfect wordt opgeleverd. Je website zit technisch goed doordacht in elkaar en werkt gebruiksvriendelijk voor zowel jou als beheerder alsmede voor je bezoeker.

Slim vectorobject-9

Elementen voorzien van hoogwaardige techniek

Iedere website wordt opgeleverd met diverse belangrijke elementen daarin. Denk daarbij aan:

  • Een SSL-certificaat
  • PHP 7
  • Varnisch cache
  • Mem-cache
  • HTML5
  • CSS3

Wij streven naar een laadtijd tot maximaal 2 seconden. Bij een grote website zorgen we er tevens voor dat deze op een geïsoleerde VPS terechtkomt met http/2. Dit zorgt voor een nog snellere en nog stabielere site. 

samen

Niet alleen de techniek is belangrijk: ook content

Om een scorende website te lanceren, is niet alleen de techniek van essentieel belang. Een andere succesfactor is de content op je pagina's. Zowel geschreven voor je doelgroepen als voor zoekmachines: content is king! Tijdens een website traject nemen wij alle aspecten onderhanden om jouw website succesvol te maken.

Ontdek hoe we dit doen.

Naamloos-1-1
Indra Pinsel

Pak een voorsprong op jouw concurrent

Ben de concurrent voor met een website die scoort. Informeer wat Bureau Vet aan jouw succes kan bijdragen.

Direct contact met onze expert

Indra Pinsel - Front-end Developer

Informatie aanvragen