Diensten

mountians

Diensten

Aan de basis van het vieren van online succes staat een gedegen online strategie. Deze geeft richting aan je online activiteiten en het meten van je resultaten. Alvorens we met allerlei marketingtools aan de slag gaan bepalen we daarom altijd samen met jou als klant de juiste richting op basis van je doelstellingen, doelgroep en budget. De tool is immers nooit het doel. Nadat de route is bepaald kiezen we bijpassende marketingtools die ook daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van jouw online doelen. Dat vormt het startpunt van waaruit we op weg gaan naar online succes!

Maak een afspraak
“De tool is nooit het doel. Het draait om het verhaal achter je merk en een bijpassende strategie.”

Online marketing

Om je marketing naar een hoger plan te tillen heb je de keuze uit vele marketingtools. De kracht van marketing zit hem echter in het mixen van de juiste ingrediënten. Deze mix verschilt per organisatie en dient een verlengstuk te zijn van je online strategie. Onze professionals stellen daarom voor elke klant een unieke online marketingmix samen, gebaseerd op jouw strategie en doelstellingen en passend bij je budget. Online marketing is bij ons bovendien een continu proces waarin je met behulp van statistieken blijft bijsturen en optimaliseren, zodat je maximaal rendement haalt.

Meer over Online Marketing

Inbound marketing

Wil jij je marketing huren of kopen? Ga aan de slag met een duurzame marketingstrategie voor je bedrijf, kies voor inbound marketing! Met behulp van een inbound marketing strategie ben je verzekerd van een solide stroom aan kwalitatieve leads. Dat wil jij toch ook?!

Meer over Inbound Marketing

Growth Driven Design

Met behulp van inbound marketing trek je kwalitatieve bezoekers aan op je website die je vervolgens wilt laten converteren tot lead. Dan is het wel zaak dat je website optimaal is ingericht, zodat deze voorziet in de wensen en behoeften van de (potentiële) klant. De (potentiële) klant die van zijn of haar online ervaring met een merk steeds hogere verwachtingen heeft. Zorg er daarom voor dat je op het juiste moment de juiste oplossing aandraagt op je website. Om dat te kunnen doen is het meer dan ooit van belang dat je de klant centraal stelt in je marketingstrategie en goed in kaart brengt voor welke uitdagingen de klant staat. Alleen dan kun je hem of haar de ultieme website voorschotelen.

Meer over Growth Driven Design

Websites & Techniek

Onze websites worden op maat gemaakt aan de hand van een uniek webdesign. Onze developers bouwen de website namelijk precies na vanuit het ontwerp dat met jou besproken is. Op die manier ontstaat een functionele website die past bij jouw wensen en aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Onze websites zijn voorzien van alle standaard functionaliteiten, geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiele apparaten en uitgerust met de nieuwste website technieken. Het resultaat: Een premium website met een resultaatgerichte aanpak die makkelijk te beheren is.

Meer over Website & Techniek
“Onze specialisten weten als geen ander hun vakkennis om te zetten naar betrouwbare en toekomstwaardige online oplossingen.”

Interesse? Neem contact op.

De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goed doordachte online strategie. Bij Bureau Vet streven we daarom altijd naar een geschikte online strategie op maat mét resultaat. Dat is jouw roadmap naar online succes. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie, wij staan je graag te woord!

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort