Diensten

mountians

Diensten

Aan de basis van het vieren van online succes staat een gedegen online strategie. Deze geeft richting aan je online activiteiten en het meten van je resultaten. Alvorens we met allerlei marketingtools aan de slag gaan bepalen we daarom altijd samen met jou als klant de juiste richting op basis van je doelstellingen, doelgroep en budget. De tool is immers nooit het doel. Nadat de route is bepaald kiezen we bijpassende marketingtools die ook daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van jouw online doelen. Dat vormt het startpunt van waaruit we op weg gaan naar online succes!

Maak een afspraak
“De tool is nooit het doel. Het draait om het verhaal achter je merk en een bijpassende strategie.”

Online marketing

Om je marketing naar een hoger plan te tillen heb je de keuze uit vele marketingtools. De kracht van marketing zit hem echter in het mixen van de juiste ingrediënten. Deze mix verschilt per organisatie en dient een verlengstuk te zijn van je online strategie. Onze professionals stellen daarom voor elke klant een unieke online marketingmix samen, gebaseerd op jouw strategie en doelstellingen en passend bij je budget. Online marketing is bij ons bovendien een continu proces waarin je met behulp van statistieken blijft bijsturen en optimaliseren, zodat je maximaal rendement haalt.

Meer over Online Marketing

Online strategie

Meer uit je marketingeuro halen doe je niet door te schieten met hagel. Een goed doordachte online strategie is daarom onmisbaar wanneer je streeft naar online succes. Welke richting wil je op met je organisatie? Wie is je doelgroep en hoe benader je die? En welke rol speelt online? Allemaal vragen waar je over na dient te denken alvorens je kunt starten met je online merkactivatie. De specialisten van Bureau Vet helpen je graag bij het ontwikkelen van jouw roadmap naar online succes. Dat doen we door jouw doelen te vertalen naar een geschikte online strategie op maat mét resultaat.

Meer over Online Strategie

Branding & Design

Onze brand professionals zijn expert in het door vertalen van je merk of campagne in een sterk online concept. Dat concept zetten onze designers vervolgens om in een creatief, functioneel (web)design dat voorzien is van de laatste trends, aansluit bij jouw wensen en natuurlijk de behoeften van je doelgroep vervult. Bovendien houden we in het ontwerp al rekening met zaken als zoekmachines en conversiefactoren. Kortom, onze professionals weten exact hoe ze jouw klanten aan kunnen spreken met een doordacht en doelgericht (web)design.

Meer over Branding & Design

Websites & Techniek

Onze websites worden op maat gemaakt aan de hand van een uniek webdesign. Onze developers bouwen de website namelijk precies na vanuit het ontwerp dat met jou besproken is. Op die manier ontstaat een functionele website die past bij jouw wensen en aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Onze websites zijn voorzien van alle standaard functionaliteiten, geoptimaliseerd voor zoekmachines en mobiele apparaten en uitgerust met de nieuwste website technieken. Het resultaat: Een premium website met een resultaatgerichte aanpak die makkelijk te beheren is.

Meer over Website & Techniek
“Onze specialisten weten als geen ander hun vakkennis om te zetten naar betrouwbare en toekomstwaardige online oplossingen.”

Interesse? Neem contact op.

De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goed doordachte online strategie. Bij Bureau Vet streven we daarom altijd naar een geschikte online strategie op maat mét resultaat. Dat is jouw roadmap naar online succes. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie, wij staan je graag te woord!

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort