Branding & Design

mountians

Branding & Design

Jouw merk online presenteren, dat begint bij het vertellen van een sterk merkverhaal. Onze online branding professionals zijn expert in het door vertalen van jouw merk of campagne naar een sterk online concept. En onze designers weten exact hoe ze dat concept om moeten zetten in een creatief en doelgericht (web)design dat jouw klant perfect aanspreekt.

Maak een afspraak
“Een innovatief (web)design met een representatieve look en feel.”

Online branding & concept

Een merk, dat is meer dan een naam, logo of een slogan. Een merk dat roept juist associaties op bij mensen. En doe je het goed, dan wil men zich met jouw merk identificeren. Op die manier onderscheid je jezelf van de rest. De brand professionals van Bureau Vet denken graag met je mee over het verhaal en de (online) uitstraling die passen bij jouw merk. Samen met jou wordt een unieke brand identiteit (op)gebouwd die door wordt vertaald naar een ijzersterk online concept. Zo creëer je een merk waar iedereen fan van is.

Meer over online brandingMeer over concepting

Designs met perfecte look en feel

Ieder merk is uniek met een eigen verhaal. Daar hoort ook een innovatief (web)design bij met een representatieve look en feel. Onze design experts zorgen ervoor dat de vormgeving van jouw website perfect aansluit bij de stijl van jouw merk. Onze UX designers houden tijdens de designfase zelfs al rekening met (gevoels)ervaring van de gebruikers van de site door gebruik te maken van onderzoek, statistieken en analyses. Doordat Bureau Vet ieder webdesign op maat maakt sluit het perfect aan bij jouw wensen, bij jouw bezoekers en past het bovenal precies in jouw route naar online succes!

Meer over UX design

Wireframes als bouwtekening

Om tot een goed doordacht grafisch ontwerp van je website te komen, maken we in veel gevallen gebruik van wireframes. Dit zijn als het ware de bouwtekeningen van je website. Het is een visuele, functionele weergave zonder dat daarbij over vormgeving is nagedacht. Door middel van wireframes en een prototype, kun je makkelijk testen of er een logische flow in je site zit en of deze gebruiksvriendelijk en functioneel is. Op deze manier krijg je een goed inzicht in hoe de uiteindelijke website gaat werken, zonder te worden beïnvloed door kleur of stijl.

Meer over wireframes

Interesse?

Wil je het verhaal achter jouw merk vertellen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je jouw verhaal juist doorvertalen naar een passende huisstijl en concept? Neem dan snel contact op met onze brand marketeers en/of designers. Wij helpen je graag!

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort