Wat kan ik leren via de HubSpot academy?

Breng je professionele vaardigheden naar een hoger niveau met gratis, online trainingen van de HubSpot Academy. De HubSpot Acadamy biedt snelle en praktische cursussen aan met uitgebreide certificaten. Leer alles over de inbound-methologie en zakelijke vaardigheden die hierbij belangrijk zijn. In dit blogartikel lees je hoe en waar je kan starten met HubSpot Academy. Verder vertellen we ook wat je hiervan leert en hoe je hiermee jouw carrière een boost geeft.

Hoe kom ik bij de HubSpot Academy?

Ik heb nog geen HubSpot account

Er zijn verschillende manieren om bij de HubSpot Academy te komen. De eerste manier is door naar academy.hubspot.com te gaan. Hier kun je meer lezen over de missie van HubSpot, populaire cursussen inzien en kom je meer te weten komen over de certificeringen. Bezoek deze pagina om een HubSpot account aan te maken en de gratis cursussen te volgen.

Ik heb al een HubSpot account

Als je al een HubSpot account hebt kun je, nadat je bent ingelogd, via de widget rechtsboven in jouw HubSpot menu op "HubSpot Academy" klikken. Via deze pagina wordt je naar de verschillende cursussen en lessen geleid. Gebruik de zoekbalk of het menu om bij een specifiek onderwerp te komen.

Wat kan ik leren via de HubSpot academy?

HubSpot biedt zowel snelle en praktische cursussen aan tot uitgebreide certificeringen. Dit is opgedeeld in vijf verschillende soorten categorieën:

Inbound: Trek meer kwalitatieve bezoekers en leads aan, betrek prospects en verras klanten met de inbound-methodologie.

Social media: Vergroot je bereik en genereer leads met een sterke social media strategie.

E-mail Marketing: Communiceer met impact en vergroot je inkomsten met strategische e-mails.

Content Marketing: Geef je bedrijf een boost door onderscheidende inhoud te maken en te promoten.

Inbound Sales: Laat je sales funnel groeien, sluit meer deals en kom verder in je carrière.

HubSpot certifications

 

Waar kan ik het beste beginnen?

Er zijn honderden verschillende cursussen, waarvan je bij meer dan 15 een certificaat ontvangt. Dit ruime aanbod maakt het lastig om te beslissen waar je moet beginnen. Hieronder vind je enkele suggesties om mee te starten:

Ben je nieuw met de ‘Inbound’ methode? Begin dan met de Inbound Certificatie Cursus.

Wil je een webapplicatie maken? Bekijk deze les: Het bouwen van je eerste webapplicatie.

Wil je meer weten over het gebruik van de HubSpot software? De Marketing Software Certificering en de Sales Software Certificering zijn dan een prima startpunt.

Wil je een effectieve social media strategie opbouwen? Ga dan naar de Social Media Certificering.

Ben je een ontwerper en wil je meer weten over websites ontwerpen en optimaliseren? Leer meer over Growth-Driven Design.

 

Waarom leren met HubSpot Academy?

Geef je carrière een boost!

Investeer in jezelf en je carrière door op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van (digitale) marketing, Inbound Sales, klantenservice, social media en meer.

Laat je vaardigheden zien

Voeg wereldwijd erkende certificeringen toe aan je CV en LinkedIn-profiel. Hiermee laat je (toekomstige) werkgevers zien welke kennis jij in huis hebt.

Laat je bedrijf groeien

Bouw jouw bedrijfsstrategie op de Inbound methodologie om meer leads te genereren, meer deals te sluiten en uw klanten te charmeren.

Ga aan de slag!

Start met leren en verdiep je verder in de Inbound-methologie van HubSpot. Heb je vragen of heb je behoefte om te sparren met onze experts over HubSpot? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een HubSpot demo aan. Hierin gaan wij samen ontdekken wat dit marketing, sales en services platform jouw organisatie kan bieden.

HubSpot demo aanvragen

 

Gepubliceerd op 8 juli 2020