Vet Digital benoemd tot HubSpot Elite Partner

HubSpot Video


Nijmegen/Amsterdam, 21-06-2022 - Inbound Marketing-bureau Vet Digital heeft de allerhoogste partnerstatus bij HubSpot behaald en is nu HubSpot Elite Partner. Hiermee behoort Vet Digital tot een zeer selecte groep HubSpot-partners: wereldwijd zijn er slechts 50 met deze status.

HubSpot is op dit moment hét softwareplatform voor CRM, Marketing, Sales en Customer Service. De Elite-status wordt bij HubSpot uitsluitend toegekend aan partners die bij een zeer grote groep bedrijven HubSpot succesvol geïmplementeerd hebben én alle certificaten van HubSpot in huis hebben om het hoge kennisniveau te bewijzen.

Prachtige teamprestatie

Erik Verpoort, samen met Ron Schaminée eigenaar van Vet Digital: “Dit is een prachtige prestatie van ons mooie team. Maar tegelijk is dit ook het succes van onze klanten: samen met hen zijn we zeer succesvol gegroeid de afgelopen jaren, met dit prachtige eerbetoon als resultaat.” Mede-eigenaar Ron Schaminée vult aan: “De Elite-status maakt dat wij toegang krijgen tot nog meer aanvullende kennis en resources vanuit HubSpot. Zo worden wij als partner nu nog nadrukkelijker en sneller meegenomen in alle ontwikkelingen. En dat is fantastisch want HubSpot is wereldwijd het snelstgroeiende CRM-platform.”

Dublin 

Een afvaardiging van Vet Digital was afgelopen week onder leiding van Erik Verpoort op het Europese hoofdkantoor van HubSpot in Dublin om de erkenning tot Elite Partner te bekrachtigen. Erik Verpoort: “We hebben veel gesprekken gevoerd met diverse personen binnen HubSpot en merken nu al dat onze Elite-status veel enthousiasme losmaakt binnen HubSpot. Het partnerkanaal wordt als zeer belangrijk ervaren. En al helemaal wanneer het partners zijn zoals Vet Digital met veel expertise en een absolute focus op uitsluitend HubSpot.”

Groeiend team

Per 1 mei 2022 hebben Bureau Vet en HM Digital hun krachten gebundeld en zijn ze verder gegaan onder de naam Vet Digital. Met deze stap willen de bureaus hoger service level richting klanten bieden. De combinatie van expertise en betrouwbaarheid is uniek en essentieel voor het behalen van resultaat bij hun klanten. Door de diversiteit van het groeiende team is Vet Digital in staat om implementaties van de volledige HubSpot Suite uit te voeren. Denk hierbij aan HubSpot CRM, Marketing-, Sales-, Service- en CMS Hub. Ook integraties en migraties zijn standaard onderdeel van de dienstverlening, waardoor Vet Digital een totale regisseur van de Inbound Marketing & Sales filosofie is. Als dit je interesse wekt, Vet Digital is nog op zoek naar nieuwe marketing talenten die hun team kunnen aanvullen! Is dit iets voor jou, solliciteer dan gauw!

Gepubliceerd op 21 juni 2022