Bureau Vet opent vestiging in Amsterdam!

Bureau Vet groeit! Als specialist in online marketing, website-ontwikkeling en HubSpot openen we tweede vestiging in Amsterdam. Vanuit Boxmeer bedienen wij al een aantal klanten in de regio Amsterdam. Doordat wij HubSpot Platinum partner zijn geworden zien we het aantal aanvragen uit de Randstad duidelijk toenemen. 

 “Met de nieuwe vestiging in Amsterdam willen wij de afstand tot onze bestaande én potentiële klanten verkleinen. Op deze manier kunnen we sneller schakelen met potentiële opdrachtgevers en ook in de samenwerking met onze bestaande klanten korter op de bal zitten”, licht financieel directeur Ron Schaminee toe. “Deze uitbreiding betekent dat we ook gaan groeien door meer professionals te werven zodat we nog meer kennis aan boord krijgen en onze klanten nog beter kunnen helpen met het behalen van online succes.”

Inbound Marketing

Doordat de belangstelling steeds meer uitgaat naar Inbound Marketing zijn we de afgelopen tijd fors gegroeid. Daarbij verwachten we dat steeds meer B2B-bedrijven de kracht van Inbound Marketing en HubSpot willen ontdekken. Met het openen van dit tweede kantoor zitten we dicht bij onze klantenkring in de Randstad. Zo kunnen we betere service bieden, want ondanks alle technologische mogelijkheden blijven wij waarde hechten aan persoonlijk contact.

Bureau Vet heeft de ambitie om Hubspot Diamond Partner te worden waarmee we uiteindelijk toe te groeien naar een bureau met een landelijke dekking.

Dat is zeker mogelijk aangezien Inbound Marketing een grote toekomst heeft, zegt Erik Verpoort: “Uiteindelijk is Inbound Marketing de enige, duurzame vorm van marketing. Het gaat al behoorlijk hard maar voor ons gevoel staat het nog in de kinderschoenen. De groei van ons bedrijf en het openen van een nieuwe vestiging zijn voor mij het bewijs dat wij nog heel veel andere B2B-organisaties kunnen helpen om hun groeiambities te halen met behulp online marketing, leadgeneratie en Inbound Sales.”

HubSpot

Bij Bureau Vet werken we volgens een duidelijke Inbound Marketing- en Sales filosofie waarbij HubSpot het centrale spil is. HubSpot is marktleider in
alles-in-een Marketing & Sales Automation-software. Wij zijn Platinum Partner bij Hubspot en behoren tot de top 3 van HubSpot-agencies in Nederland.

Pand amsterdam 2

Over Bureau Vet

Bureau Vet is opgericht in 2010. Met 12 professionals helpen we dagelijks B2B-klanten om online te scoren en meer bezoekers en leads te genereren. Wij hebben een team van online professionals in huis die elk uitblinken in hun eigen vakgebied: web development, web design, content creatie, online en Inbound Marketing, Inbound Sales en applicatie-integratie. Bekijk hier onze medewerkers die dagelijks met passie aan jouw succes werken.

Bureau Vet - Boxmeer
De Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer
0485 520 172

Bureau Vet - Amsterdam
Rijnstraat 170
1079 HS Amsterdam
020 45 62 533

Neem contact met ons op

Gepubliceerd op 2 september 2019