Wij zijn HubSpot Elite partner

B2B website laten maken

Wil je een super vette responsive website laten maken? Dat begint met een duidelijke strategie en een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf en aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep. Essentieel voor online succes! Voor de één is online succes een SEO proof website of hoger staan in Google, voor de ander een website die meer leads en omzet genereertWat jouw online succes ook is, Bureau Vet denkt graag met je mee.

Download de ultieme website checklist

B2B website laten maken

"60% meer leads door de nieuwe website"

Jannes Voss - Elpress
 
Download de case study

De voordelen van Bureau Vet

Wil jij ook online succes bereiken met een nieuwe B2B website als solide basis voor je marketing campagnes? Door de unieke combinatie van ontwerp, techniek en marketing maken wij van jouw website een online succes.

Onze voordelen:

  • Meer rendement uit jouw website
  • Een unieke samenwerking met onze experts die verder kijken dan de klantvraag
  • Een Vet ontwerp en maatwerk functionaliteiten voor een ultieme klantervaring
  • Een geïntegreerd CMS met eenvoudig beheer van je website
  • Een uitmuntende support afdeling
Group 40

In 6 stappen naar jouw nieuwe website

Kwaliteit staat voorop en daarom draait alles om een structurele werkwijze en het praten met de juiste professionals. Wij volgen onderstaande stappen om jouw website tot in de perfectie te realiseren.

kopje koffie

Stap 1 | Kennismaking

In een oriënterend gesprek worden alle wensen, doelstellingen en functionaliteiten in kaart gebracht en op basis daarvan ontvang je een duidelijke offerte met de mogelijkheden. 
spraakwolkje

Stap 2 | Discovery workshops

Tijdens een tweetal interactieve workshops bepalen we samen jouw doelen en ambities en maken wij een profiel van jouw ideale klant.

Dit resulteert in uitgewerkte Buyer Persona's en een sitemap die de paginastructuur van de website weergeeft. Deze twee ingrediënten geven focus aan de website en het aanspreken van de juiste doelgroep en vormen het startpunt voor de inrichting van een succesvolle website, gebaseerd op een groeistrategie.

potloot

Stap 3 | Website ontwerp

De uitstraling van jouw merk of bedrijf wordt in de vorm van een concept board in combinatie met een wireframe gepresenteerd. Na akkoord gaan wij aan de slag met het grafisch ontwerp op basis van de huisstijl en alles wat wij hebben geleerd in de workshops. 
scherm

Stap 4 | Website ontwikkeling & content creatie

Op basis van het grafisch ontwerp wordt de website door onze technisch specialisten ontwikkeld. Uiteraard wordt de website responsive en mobile first opgeleverd volgens de nieuwste standaarden. 

Zelf teksten schrijven of plaatsen? Of Bureau Vet inschakelen voor het schrijven van de webteksten? Wij beschikken zowel intern als extern over meer dan tien SEO copywriters.

Het eindresultaat is een supersnelle, zoekmachine- en  gebruiksvriendelijke website waar jouw doelgroep centraal staat.

raket-2

Stap 5 | GoLive

Je website is gebouwd, gevuld en klaar om online te gaan. Je ontvangt van ons een gratis Google pakket én een gratis adviesgesprek met een online marketing specialist. Tijdens de lancering wordt de website aangemeld bij zoekmachines en de oude website wordt voorzien van de juiste doorverwijzingen om indexering in zoekmachines te behouden. 
gdd

Stap 6 | Continue optimalisatie

Een website is nooit af: de markt verandert, de informatiebehoefte verandert en je bedrijf ontwikkelt zich. Daarom bieden wij een service waarbij jouw website periodiek wordt geoptimaliseerd en verbeterd in dienst van jouw doelstellingen.
erik

Website vernieuwen of niet? Doe de scan!

Ontvang direct persoonlijk advies over welke aanpak het beste bij jou past.

Doe de website redesign scan

CMS inbegrepen

Beheer eenvoudig je teksten, foto’s, video’s en menu’s. Wij werken met de content management systemen Wordpress en HubSpot zodat jij of je collega's de website zelf kunnen beheren. Heb je hier hulp bij nodig dan staan onze support specialisten voor je klaar!

cms-hubspot-wordpress

Wat kost een website?

Alleen betalen voor wat je nodig hebt? Uiteraard. Bij Bureau Vet betaal je, afhankelijk van het aantal functionaliteiten van een website, een eenmalig bedrag voor het laten maken van een website. Je hebt ruime keuze uit diverse website modules, templates en functionaliteiten. Daarnaast betaal je een klein bedrag per maand aan hosting of licentiekosten. 

Vraag een offerte aan

Erik Verpoort

Haal meer resultaat uit jouw website

Maak kennis met Bureau Vet en ontdek hoe jouw website optimaal en succesvoller ingezet kan worden als marketing instrument.

Plan vrijblijvend een afspraak in met Erik

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Plan een call