Onze ingrediënten voor
jouw succes

mountians

Elke cocktail is een unieke mix

Dankzij de samenstelling van ons dreamteam hebben wij expertise van de meeste online marketingtools in huis. Het gaat echter om het creëren van de juiste mix die jouw succes bepaalt. Daarom hebben wij de Vet Succespakketten ontwikkeld! Zo kunnen wij voor een vaste investering per maand de mix optimaliseren naar de actuele behoefte van jouw bedrijf. Altijd vanuit een strategisch online plan en op basis van de data uit je eigen dashboard.

Meer informatie
Aanpak

Onze ingrediënten

Wij werken bij Vet vanuit een aantal kernwaarden, waarmee wij ons eigen merk vorm geven. Deze waardes vormen de basis voor onze cultuur en willen wij uitstralen naar iedereen met wie wij werken, van klant tot leverancier!

 • #Hongerig

  Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste trends!

 • #Fan van klanten

  Wij gaan de uitdaging aan, samen met onze klanten. Hup onze klanten!

 • #Socializers

  Socializen dat doen we in Bar Vet of gewoon gezellig met jou bij ons op kantoor.

 • #Cool

  The next level is bij ons niet het streven, maar het startpunt. Just be cool!

 • Samen succes vieren

  Succes vieren dat doen we samen! Elk behaald doel moet immers gevierd worden.

  Barkruk reserveren

#Hongerig

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en doorvragen wanneer het nodig is. Professionele nieuwsgierigheid zit nu eenmaal in ons DNA. Dat betekent geen krantje op zondagochtend, maar Marketingfacts op de iPad of voor het slapen gaan toch nog even in Google Analytics duiken van een klant. Want Vetter ben je nu eenmaal 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Onze professionals

#Fan van klanten

Hup onze klanten! Als je jezelf medeverantwoordelijk voelt voor het succes, juich je mee bij elke like op Facebook en elke lead die wordt gegenereerd. En dan natuurlijk niet op de manier van ‘Wij hebben gewonnen en Zij hebben verloren”. Bij een uitdaging zetten wij dat stapje extra dat nodig is om de overwinning binnen te halen.

Bekijk succesverhalen

#Socializers

Gezelligheid kent geen tijd, maar het einde van de vrijdagmiddag komt verdraait dicht in de buurt. Als klant ben je dan ook welkom op de borrel in onze Bar Vet. Aan je eigen online succes werken kan bij ons overigens altijd. Wij hebben namelijk een werkplek ingericht speciaal voor onze klanten, zodat onze Vetters altijd even over de schouder mee kunnen kijken. Socializen gaat bij ons verder dan Facebook!

Wij delen kennis

#Cool

Middelmatigheid is een woord dat bij Vet direct in de spam belandt. Voor ons is de ‘next level’ namelijk niet het volgende streven, maar het startpunt. Als het niet onderscheidend is, is het simpelweg niet goed genoeg. Daarbij staat de klant van onze klant natuurlijk centraal. Dus geen rare fratsen of onnodige blabla… just be cool!

Onze aanpak

Samen succes vieren

Samen gaan we op weg naar jouw punt op de horizon. Dat ene doel dat jij graag wilt bereiken met jouw online activiteiten. Bij Bureau Vet draait marketing namelijk om resultaat, de tool is immers nooit het doel. En als we samen dat punt of die mijlpaal bereikt hebben dan mag dat online succes best gevierd worden. De champagne staat koud!

Benieuwd naar onze aanpak?

Ben je na dit verhaal nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Contact