Bureau Vet

Super vette website laten maken

Website ontwerp laten maken

Een uniek ontwerp op maat maken exact passend bij uw bedrijf. Essentieel voor online succes!

Webdesign

Kosten website laten maken

Wij maken een website met CMS en bijbehorende functionaliteiten al vanaf € 35,- p/m.

Prijzen

Bedrijfswebsite op maat

Bureau Vet stemt een website af op de behoefte van uw doelgroep.

Op maat

Website laten maken

Bereik ook online succes met een nieuwe website! Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en marketing maken wij van uw bedrijfswebsite een online succes. Snel online? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking op ons kantoor in Boxmeer of uw locatie in Nederland.

In 5 stappen een website laten maken

De meeste websites die wij volledig nieuw ontwerpen en bouwen gaan via 5 stappen. Wilt u snel online? Dan kunnen wij uw website op verzoek in 14 dagen gereed maken. Doorgaans duurt het gehele traject ongeveer 3 tot 6 weken.

 • intake
  1
  Introductie
  | dag 1

  In een gesprek worden alle wensen en functionaliteiten besproken en ontvangt u een offerte. Indien gewenst maken wij vooraf een schets of (paper) prototype.
 • ontwerpen
  2
  Website ontwerpen
  | dag 2 - 5

  Op basis van uw wensen en functionaliteiten wordt een ontwerp voorgesteld. We gaan net zo lang door tot het helemaal goed is.
 • chemie
  3
  De juiste chemie
  | dag 5 - 6

  Door het combineren van onze kennis laten wij het ontwerp altijd checken door onze online marketing specialisten, denk hierbij aan verbeteringen voor Google, gebruiksvriendelijkheid en conversies.
 • bouwen
  4
  Website bouwen
  | dag 7 - 10

  De website wordt door onze eigen specialisten technisch gebouwd en volgen hierbij het gemaakte ontwerp. U kunt ten allen tijde via een link zien hoever uw website gereed is.  
 • online
  5
  Website online
  | dag 10-14

  Uw website is gebouwd, gevuld en gereed voor online. U ontvangt van ons een gratis Google pakket én een gratis adviesgesprek met een online marketing specialist.

Profiteer van onze meerwaarde

Met deze beproefde methode kunnen wij ook voor uw bedrijf een website realiseren. U bent gegarandeerd van een uniek webdesign passend bij de wensen van uw bedrijf en voorzien van de functionaliteiten die u nodig heeft. Daarnaast zorgen wij voor meerwaarde door in de ontwerpfase al rekening te houden met Google, Usability en conversie verhogende opties.

Ja, ik wil een afspraak maken

Meer over websites maken

Wat kost een website laten maken?

Webdesign

Alleen betalen voor wat u nodig heeft? Bij Bureau Vet betaald u afhankelijk van het aantal functionaliteiten van een website een vast bedrag per maand. U heeft ruime keuze uit diverse website modules. Onze goedkoopste website licentie is er vanaf € 35,- per maand. lees verder..

Website laten maken met CMS

Online marketing

Beheer eenvoudig uw teksten, foto's, video, menu's en meer als wij voor uw bedrijf een website met CMS maken. Of maak gebruik van onze support waarbij u alle wijzigingen door Bureau Vet kunt laten uitvoeren aan de hand van een eenvoudig support ticket systeem. Lees verder..

Website op maat bouwen

website op maat

Speciale wensen en functionaliteiten nodig? U heeft bij Bureau Vet de keuze een website volledig op maat te laten bouwen. U bent dus verzekerd van een uniek ontwerp en uniek op maat gemaakte functionaliteiten. Door onze gestructureerde werkwijze en website modules zijn zelfs geavanceerde websites gebaseerd op snel te realiseren en begrijpbare techniek. Dit bespaart kosten en u bent sneller online. Lees verder..

Website tools ontwikkelen

website tools

Op zoek naar de ontwikkeling van geavanceerde tools, zoals een offerte- of afspraken module? Wij zijn dagelijks bezig met het bouwen en uitbreiden van leuke, functionele en nuttige tools om het leven makkelijker te maken. Wellicht is er voor uw situatie ook een dergelijke oplossing gewenst. Denk bijvoorbeeld aan een intranet of een koppeling met uw bedrijfsadministratie. Lees verder..

Ja, ik wil een website laten maken!

Stap 1. Kennismaken & intake

Wat leuk dat u wilt kennismaken! We zijn gevestigd in Boxmeer en wij verwelkomen u graag met een lekker kopje koffie! Weinig tijd? Dan komen wij naar u.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Uw vraag, opmerking of suggestie

Velden met een * zijn verplicht

Contactgegevens

Bureau Vet
Voor online succes met websites en marketing
Telefoon: 0485 520 172 Website: Email: info@bureauvet.nl Adres:
De Raetsingel 1
5831 KC
Boxmeer
Noord-Brabant Nederland

Openingstijden:

Maandag

08:30 - 17:00
Dinsdag08:30 - 17:00 Woensdag08:30 - 17:00 Donderdag08:30 - 17:00 Vrijdag08:30 - 17:00 ZaterdagWeekend ZondagWeekend

Ook buiten kantoortijden telefonisch bereikbaar!